Magento Webshops

Vanaf €90,- per maand.
Eenmalig €1950,-

Ben je klaar om de stap te zetten naar de verkoop via het Internet? Een eigen professionele webshop waar klanten kunnen betalen met IDeal of Creditcard? Verkopen over de hele wereld realiseren? Onze Magento Webshops zijn snel, stabiel en bieden heel veel mogelijkheden. Kortingsacties, tijdelijke kortingen, kwantumkortingen of speciale prijzen per klant, het kan allemaal.

Binnen Magento wordt de website ingericht en voor jou op maat gemaakt. Wij leren je hoe je zelf producten kunt toevoegen en klaar kunt zetten in de shop, uiteraard willen wij dit ook voor jou doen.

Wij laten de webshop bouwen door onze programmeurs in India en optimaliseren de webshop in Nederland. Hierdoor kunnen de kosten laag worden gehouden en kunnen wij hoge kwaliteit garanderen. Je kunt zelf een ontwerp kiezen die past bij de look en feel van jouw bedrijf bij Themeforest. Wij implementeren dit ontwerp en zorgen ervoor dat de website goed te vinden is in Google. Ook koppelen wij Google Analytics waarbij we elke bestelling volgen vanaf het web tot aan de kassa. Dit geeft de mogelijkheid om de beste Online Marketing strategie te kiezen.