Online Marketing

Wil je graag meer Online Marketing rendement uit je website halen? Laat Wi4 jou helpen om meer bezoekers de weg naar jouw website te vinden. Laat Wi4 helpen om de juiste doelgroep de weg naar jouw website te vinden. En tot slot, laat Wi4 helpen om de bezoekers over te halen om contact met jullie op te nemen.

Uw Online Marketing bureau

Online Marketing bureau Wi4. Jouw specialist in SEO, SEA en Realisatie van websites / webshops.

 

Welke Online Marketing producten bieden wij voor jullie?

SEO (Search Engine Optimization) Analyse. €250,-
Hoe goed ben ik te vinden op Google?

Een analyse waarbij er wordt gekeken op welke 5 zoekwoorden jullie goed jullie gevonden worden op Google en hoe goed jullie concurrenten worden gevonden op Google. In een persoonlijk gesprek / presentatie leggen we uit waarom jullie beter / slechter scoren dan jullie concurrenten en wat jullie hier aan kunnen doen.

SEO Optimalisatie. Vanaf 350,- per 10 pagina’s.
Aansluitend een SEO Analyse een geoptimaliseerde website?

Wij installeren Google Analytics en Google Search Console en verbeteren uw website. Per pagina wordt gekeken welke zoekwoorden uw bezoekers waarschijnlijk gebruiken om op deze pagina te komen en optimaliseren de pagina voor jou. De pagina wordt vervolgens 3 maanden gevolgd in Google.nl om de stijging in beeld te brengen.

Een website gebruikerstest (Usabilitytest) onder uw klanten (max 50 personen / 10 vragen) €250,-
Hebben we inderdaad de perfecte web site?

Laat uw klanten eens zeggen wat ze vinden van uw website? Kunnen ze inderdaad uw pagina’s allemaal wel zo goed vinden? En waarom klikt er nu niemand op die ene pagina of die ene knop? Door middel van online software waarmee wij uw klanten een aantal vragen stellen over uw website krijgt u een eerlijk beeld over de gebruiksvriendelijkheid van uw website.

Een eigen (Mailchimp) nieuwsbrief? €100,-
Een professionele nieuwsbrief zonder vaste kosten per maand.

Een nieuwsbrief versturen zonder dure abonnementen of technische ingrepen. Laat ons met behulp van MailChimp een nieuwsbrief voor u versturen. Wij kennen het pakket en versturen voor u binnen de limieten van MailChimp gratis uw nieuwsbrief. Je betaalt per keer voor het opzetten en instellen van je eigen nieuwsbrief.

Een eigen Facebook Pagina + Like campagne? €250,- + Advertentiebudget va. €250,-

Deel uw nieuws op Facebook. Wij maken voor u een eigen Like pagina en promoten deze op Facebook. Wordt uw doelgoep benaderd en liken ze uw pagina. Dit resulteert in meer traffic naar uw website en uiteindelijk meer verkopen.

Google Analytics Spam preventie campagne. €250,-

Hoeveel echte bezoekers heeft u precies? Tegenwoordig komen heel veel bezoekers van websites die proberen uw website te hacken of die uw formulieren gebruiken om virussen te versturen. In deze Google Analytics Spam preventie campagne wordt precies gekeken welke websites er schade toebrengen aan jouw website en blokkeren we deze websites zodat ze niet meer toegang krijgen tot jouw website.