#3 – Hoe SEO is jouw website? Doe de gratis test!

Lekker commercieel begin :-) Maar hier gaat het wel om. Nadat we de juiste bronnen hebben beoordeeld, Google Analytics en Google Search Console hebben geïnstalleerd hebben is het nu eigelijk tijd om met de billen bloot te gaan. Hoe staan we ervoor in Google?

Je kunt natuurlijk een expert naar je website laten kijken maar je kunt ook heel eenvoudig zelf eens kijken hoe een “robot” jouw website beoordeeld. In het artikel “SEO OPTIMALISATIE, WAAR BEGIN JE – 5 PRAKTISCHE TIPS” heb ik al een aantal tools laten zien waarmee je je eigen website kunt meten. In deze video laat ik daadwerkelijk zien hoe een van deze tools werkt. Ik ga eens kijken wat de score van mijn eigen website is. Hoe, … uhhh was dat ook al weer, iets met de deur van de schilder.

De website is nieuw, hij is nog niet zo bekend, maar ik doe wel mijn best. Deze meting is wellicht niet zo goed als ik gehoopt had. Maar, ik ga elke week mijn eigen website doormeten en analyseren zodat ik aan het einde van het jaar hopelijk wederom een meting ga doen en een goede score kan behalen. Doe je mee? Kijk de video hieronder hoe je je eigen website kunt meten.

Vergeet je niet een screenshot te maken van jouw score? Ik wil hem heel graag zien, deel je hem met mij? Stuur de screenshot naar info@wi4.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vijf × een =