Digital Marketing Diensten van Wi4

Onze digital marketing diensten

Het begint allemaal met uw eigen website of webshop. Dit is de plek waar uw bezoekers een aankoop kunnen doen. Dit noemen we een conversie. Hoe meer bezoekers u ontvangt die iets kopen, hoe succesvoller uw website is. Maar, hoe krijgt u deze geïnteresseerde bezoekers op uw website? Door effectieve online marketingkanalen te gebruiken.

Hiermee bedoelen we effectief social media inzetten. Gebruik uw advertentiekanalen op social media. Optimaliseer uw website voor Google of ga eens adverteren op Google. Tot slot kan uw website of webshop heel veel data genereren van uw bezoekers. Hoe vaak komen ze terug? Hoe vaak beginnen ze met het maken van een conversie, maar maken ze deze niet af? Op welke pagina besluiten ze uw website te verlaten? Door analyses te maken, krijgt u antwoord op deze vragen en kunt u effectief uw website aanpassen.

Naast de diensten rondom uw website is Wi4 gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met digital marketing. Samen met onze partners kunnen wij u met de meest uiteenlopende diensten helpen. Hierbij kunt u denken aan het maken van content. Zoals het doen van een fotoshoot voor uw website of webshop of een maandelijks professionele blog op basis van een interview dat met u of uw collega’s of klanten wordt gedaan. Daarnaast kunnen wij ook zeer geavanceerde technische oplossingen voor uw website realiseren. Hierbij kunt u denken aan het maken van een datadashboard, of het meten van acties op uw website met behulp van Google Tag Manager. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld meten vanuit welk bericht op social media mensen naar uw website zijn gekomen en welk product ze vervolgens hebben gekocht. Ziet u het zitten om samen aan de slag te gaan? Laten we een keer een kop koffie drinken.

WordPress websites

Uw eigen website gemaakt met WordPress en pagebuilder Elementor Pro.

Woocommerce webshops

Kies voor een eigen webshop en bereik duizenden potentiële kopers. Wij onderhouden de shop voor u.

SEA Search Engine Advertising

Bovenaan in Google verschijnen met betaalde advertenties. Meer bezoekers en meer conversie.

SEO Search Engine Optimization

Laat uw website optimaliseren doormiddel van zoekwoorden waar uw bezoeker op zoekt.

Data Analytics

Meten is weten. Laat ons eens naar uw data kijken en u zult verstelt staan van de mogelijkheden.

Social Media Marketing

Bereik de juiste doelgroep met social media en ontvang hierdoor meer bezoekers op uw website.