Social Media marketing van Wi4

Social Media Marketing

Haal meer rendement uit social media

Is uw bedrijf al actief op social media? Maar haalt u ook alles uit social media? Als u dit medium slim inzet kunt u eenvoudig prestaties meten en uw doelgroep beter leren kennen. Daarnaast is social media bij uitstek een geschikt medium om nieuwe klanten te werven.

Wij helpen u graag om uw boodschap bij precies de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Dit kan door middel van adverteren of door actief berichten te plaatsen op bijvoorbeeld Instagram, Facebook, Twitter of natuurlijk LinkedIn. Wij helpen u graag om op een eenvoudige wijze onderwerpen te genereren waarover u kunt publiceren. Deze onderwerpen kunnen we aan blogs op uw website koppelen. Hierdoor krijgt u via social media niet alleen meer bezoekers naar uw website; Google zal het verkeer van social media ook opmerken waardoor uw website hoger komt in Google. Nadat we samen onderwerpen hebben bepaald voor uw campagne zetten we de berichten uit voor de komende maanden. Door automatisch berichten in te plannen bent u één ochtend in de maand druk met het maken van berichten, maar elke dag zichtbaar op social media. Daarnaast helpen wij u natuurlijk graag om de stap naar adverteren op Social Media te maken.

Ontdek talloze onderwerpen

Van 1 onderwerp 20 verschillende onderwerpen maken waarvoor u berichten kunt maken en plaatsen?

Plan uw onderwerpen in een content-kalender

Plan voor de komende twee maanden uw berichten in en u bent altijd zichtbaar op social media.

Schrijf social media berichten die viral gaan

Wij hebben de beste tips om viraal te gaan op social media. Mooie posts, juiste content, #hashtags en veel meer.

Social Media netwerk

Adverteren op Social Media

Soms heeft adverteren op social media veel meer effect dan adverteren op Google. U bereikt soms uw doelgroep beter op bijvoorbeeld Facebook of Instagram dan op Google. Daarnaast kunt u adverteren om meer volgers te krijgen. Deze volgers kunnen eenvoudig veranderen in klanten van uw bedrijf. Een goede investering om uw bedrijf te laten groeien.

Contact