Paul Willems Wi4

Over Wi4

Hoi, ik ben Paul Willems. Getrouwd en trotse vader van twee dochters. Na de HTS (Bedrijfskunde en Logistiek) ben ik data-analist geworden in Amsterdam. Het maken van klantanalyses en klantpiramides doe ik nog steeds voor bedrijven. Ik blijf het geweldig vinden om dit te doen. Mijn interesse voor internet en data was direct met de komst van het internet gewekt. Nadat ik bij verschillende bedrijven als digital marketeer heb gewerkt, heb ik in 2005 de stap durven zetten om voor mijzelf te beginnen en ben ik docent geworden bij de beste hogeschool van Nederland. In deze tijd heb ik mijn masterdiploma behaald aan de Universiteit Twente (Toegepaste Communicatie Wetenschappen – CRM – Digital Marketing). De kennis die ik opdoe binnen Wi4 maakt mij een professional bij uitstek waardoor mijn studenten de beste praktijkcases voorgeschoteld krijgen en leren over de nieuwste technieken.

Op mijn YouTube-kanaal zijn meer dan honderd eigen video’s over Digital Marketing te vinden waar klanten en studenten uit heel Nederland gebruik van maken.

Ik heb een grote passie voor achtbanen, maar ook de simpele dingen in het leven maken mij blij. Zo wandel ik dagelijks met mijn lieve hond Jip lekker door het bos. De eenvoud van zo’n lieve viervoeter zet je met beide benen op de grond en doet je realiseren dat je weinig nodig hebt om écht gelukkig te zijn.

Paul & Jip

Contact