SEO Search Engine Optimization van Wi4

SEO Search Engine Optimization

Bovenaan in Google? Het kan echt!

Hoger staan in Google, dat willen we allemaal. Helaas heeft Google geen handleiding waarin staat hoe u op de eerste plaats terechtkomt. Op basis van de doelen die google stelt voor het zoeken lezen we: ‘De meest relevante en betrouwbare informatie leveren.’ Op basis hiervan moeten wij als SEO (Search Engine Optimization) experts zorgen dat uw website voldoet aan de volgende eisen.

Er moet relevante content van hoge kwaliteit op uw pagina staan. Deze content is voor uw bezoeker geschreven en uw bezoeker heeft daadwerkelijk iets aan deze informatie. Dit doel realiseren we doorgaans door veel informatie aan te bieden op uw website. Deze informatie is geoptimaliseerd voor zoekwoorden waar uw lezers op zoeken in Google.

Daarnaast is het erg belangrijk dat uw website voldoet aan een aantal technische eisen. Snelheid is de belangrijkste. Kan uw website sneller gemaakt worden? En, hoe snel kan uw website worden binnen uw huidige abonnement? Ook zijn er een aantal andere factoren die relevant zijn voor uw vindbaarheid. Is uw website bijvoorbeeld goed te zien op een mobiele telefoon?

Tot slot is autoriteit een belangrijke factor voor Google. Dit kunt u direct terugzien. Als u op Google kijkt ziet u namelijk bijna altijd grote bedrijven bovenaan de zoekresultaten staan. Zoek maar eens op ‘vakantie’ in Google. Kent u de eerste vijf bedrijven? Vast wel! Als nieuw bedrijf moet u dus bekendheid opbouwen. Maar ondanks dit, is het toch mogelijk om vrijwel direct op de eerste pagina van Google te verschijnen.

Wi4 kan u helpen om hoger in Google te komen met relevante zoekwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uw website bovenaan in Google!

SEO scan voor uw site?

Mogen wij uw website eens gratis scannen voor SEO? U krijgt op basis van deze scan een goed beeld van uw vindbaarheid in Google en andere zoekmachines.

Zoekwoordenonderzoek?

Wilt u graag weten met welke zoekwoorden u hoog kunt scoren in Google. Laat Wi4 een zoekwoorden onderzoek voor uw website of webshop uitvoeren.

Meer goede content?

Wi4 kan blogs voor u schrijven die goed geïndexeerd worden door Google. Inhoudelijk, doeltreffend en geoptimaliseerd!

Mogen wij u helpen?

Wij boeken veel succes met websites die zijn geoptimaliseerd voor Google. Door de juiste zoekwoorden in de beste blogs te zetten komt uw site hoog in Google te staan. Dit succes meten we met behulp van Google Search Console, Google Analytics en Google Tag Manager. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact?