SEA Search Engine Advertising van Wi4

SEA Search Engine Adverteren

Altijd bovenaan staan in Google? Probeer eens te adverteren.

Wilt u veel bezoekers bereiken en het aantal kliks naar uw website een boost geven? Adverteer dan op Google. Het is heel eenvoudig. Samen met u vullen we een sjabloon in voor uw advertenties. U weet welke producten aandacht verdienen en wij weten op welke zoektermen uw bezoekers zoeken. Dit brengen we samen en zo komen we tot de beste advertenties in ons Wi4-sjabloon. U ziet eenvoudig welke velden u moet invullen. Wij kijken of de juiste beschrijvingen erin staan en of er zogenaamde call-to-action zijn gebruikt (bestel nu, kijk op onze website, etc.).

Wij zetten de informatie op het sjabloon om in advertenties waarbij we het maximale resultaat proberen te behalen. Dit doen we gewoon op uw eigen Google Ads account. Dus als u de campagne later nogmaals wilt gebruiken, dan kunt u gewoon de knop aan- en uitzetten. U hoeft ons hiervoor dan niet opnieuw in te schakelen. Na een week analyseren we samen met u het resultaat en het rendement van de campagne én optimaliseren deze voor u. Helaas kunnen we nooit garanderen dat u hierdoor meer verkoopt, maar wel weten we zeker dat het meer bezoekers naar uw website oplevert. Ondanks dat we de extra verkopen dus niet kunnen garanderen, kunnen we u wel vertellen dat we veel campagnes hebben gedraaid waarbij de verkopen met meer dan 300% toenamen.

Probeer eens een Google Ads campagne. Voor slechts €260,- stellen wij uw campagne voor u in. U bepaalt zelf uw advertentiebudget.

Ontvang meer bezoekers

Vrijwel altijd heeft een advertentiecampagne op Google een enorm positief effect op het aantal bezoekers van een website.

Meer bekendheid

Adverteren op Google is een geweldige manier om uw naamsbekendheid te vergroten bij duizenden bezoekers. Adverteer en win.

Verhoog uw omzet

We kunnen geen garantie bieden, maar we weten wel dat Google Ads zorgt voor heel veel positieve resultaten en de omzetmotor van onze klanten is.

Excel Sjabloon Google Ads Campagne

Het Google Ads sjabloon

Op basis van dit Excel sjabloon kunt u eenvoudig online uw advertenties invullen. We nemen dit document samen met u door en geven u advies en tips. Het document telt zelf het aantal karakters waardoor u niet te veel of te weinig woorden in uw advertentie heeft staan. Aan de rechterkant ziet u een uitleg waarbij u precies kunt zien waar uw teksten in de advertentie komen te staan.

Google Ads advertentie Wi4

Alleen de beste Google Ads advertenties voor u.

Wij weten als geen ander hoe we de beste advertenties voor uw bedrijf kunnen maken. Omdat we u in het proces van advertenties maken altijd betrekken, is de inhoud van uw advertenties precies zoals u het wenst. Wij zorgen ervoor dat Google uw advertenties goed kan indexeren. Daarnaast gebruiken wij vrijwel alle opties en extensies om uw advertenties zo uitgebreid mogelijk te maken. Hierdoor kan uw advertentie groot worden waardoor er minder ruimte overblijft voor de advertentie van uw concurrent.

Logo Google Ads

Contact